Adaptarea la cresa

Creșa este un loc de socializare, de educare în colectivitate și al experimentării în grup, al creării unor repere zilnice introduse prin rutine specifice, un loc în care timpul trece în beneficiul copilului dumneavoastră. Adaptarea la cresa se va face treptat.
adaptarea la cresa 1
     Abordarea noastră este diferențiată de la un copil la altul, ținându-se cont de particularitățile de vârstă și de temperamentul fiecăruia.

     La intrarea în colectivitate noi solicităm o listă cu toate obiceiurile alimentare, de somn și de îngrijire ale copilului atât pentru a sprijini adaptarea la noul mediu, cât și pentru a răspunde nevoilor fiziologice din acel moment. Acestea vor suporta modificări pe măsură ce copilul crește.


     Vă invităm se ne vizitați împreună cu cel mic pentru a face cunoștință cu personalul nostru, cu sala de grupă și să alegeți o variantă de program potrivită pentru începutul la creșă. În primele zile recomandăm să aduceți copilul pentru 1-2 ore urmând să creștem perioada în care acesta rămâne la creșă până ajungem la varianta de program pe care dumneavoastră o alegeți, astfel adaptarea la cresa va fi usoara.
adaptarea la cresa 2